Филмови

Црниот кадилак

Тројца млади момчиња се проведуваат лудо во ноќта со нивниот автомобил, но одненадеж почнува да ги следи еден црн кадилак.

Сабота, 09.02.2013 во 22:50 ч.

Црниот кадилак (Black Cadillac)

Тројца млади момчиња се проведуваат лудо во ноќта со нивниот автомобил, но одненадеж почнува да ги следи еден црн кадилак.

Се обидуваат да го откачат, но мистериозниот кадилак се’ уште ги следи и работите тргнуваат на полошо.

Режија: Џон Муровски
Улоги: Ренди Квејд, Шејн Џонсон, Џош Хамонд