Филмови

Неискажано

Таа ќе открие дека еден од затворениците осуден без вина и ќе се обиде да ги убеди својот љубовник и гувернерот да ја повлечат смртната казна...

Недела, 26.10.2014, во 23:50 ч.

Психијатарката Дијана Парлоу спроведува еден експеримент и го истражува однесувањето на еден затвореник осуден на смрт.

Раководител на затворот е садистички настроен...

Дијана мисли дека има начин да ги чита мислите на луѓето и додека го спроведува својот експеримент таа ќе се соочи со злото во неговата најстрашна форма.

Таа ќе открие дека еден од затворениците осуден без вина и ќе се обиде да ги убеди својот љубовник и гувернерот да ја повлечат смртната казна...

Режија: Томас Рајт
Улоги: Денис Хопер, Дина Мејер, Пејван Гровер