Документарна

Преспа во седум дена

Документарне серијал за неоткриените и недоволно афирмираните убавини на едно од нашите езера - Преспанското.

Сабота, 18.10.2014 во 08:00 часот

Документарне серијал за неоткриените и недоволно афирмираните убавини на едно од нашите езера - Преспанското.

Приказни за природните убавини, за луѓето и за историјата. Приказни за волшебноста на местото кое остава секогаш прашања кои ве тераат повторно да му се вратите.

Ситев емисии од серијалот гледајте ги на нашиот Ју Тјуб канал.