Филмови

Вискоиот човек

Кога мајката ќе го изгуби своето дете, во потрагата по него таа ќе ја открие трагата на „високиот човек“, мистериозниот лик кој злоставува деца...

Недела, 11.10.2014, во 23:35 часот

Кога мајката ќе го изгуби своето дете, во потрагата по него таа ќе ја открие трагата на „високиот човек“, мистериозниот лик кој злоставува деца...

Режија: Паскал Лугиер
Улоги: Џесика Биел, Џодел ферланд, Вилијам Дејвис