Филмови

Механизам

Еден платен убиец, заедно со својот неискусен штитеник, се на пат да ја убијат следната своја жртва.

Сабота, 04.10.2014, во 21:00 часот

Еден платен убиец, заедно со својот неискусен штитеник, се на пат да ја убијат следната своја жртва.

На истиот пат е тргната и една учителка која треба да се јави на своето работно место во едно село сред Панонската низина.

Патиштата на платениците и учителката ќе се вкрстат, а ќе настрдаат многу невини луѓе...

Режија: Ѓорге Милосавлјевиќ
Улоги: Ивана Михиќ, Никола Којо, Андреј сапетковски