Филмови

Знаење

Професорот од универзитетот Масачусец, Џон Кестлер открива една мистериозна листа со броеви со временската капсула која ги има регистрирано сите катастрофи од минатото и иднината...

Професорот од универзитетот Масачусец, Џон Кестлер открива една мистериозна листа со броеви со временската капсула која ги има регистрирано сите катастрофи од минатото и иднината... 

Тој мисли дека  може да ги предвиди сите идни погроми за човештвото, но никој не му верува...

Режија: Алекс Пројас
Улоги: Николас Кејџ, Чендлер Кентербери, Роуз Брн