Документарна

КРУГ НА ЗНАЕЊЕ

Одлична забава за нашите гледачи и одлична можност за нашите натпреварувачи кои ги очекуваат атрактивни награди, а најуспешниот во оваа сезона ќе добие атрактивно патување!

Секој работен ден на програмата на Телевизија Алфа го следите најгледаниот македонски квиз Круг на знаење!
Одлична забава за нашите гледачи и одлична можност за нашите натпреварувачи кои ги очекуваат атрактивни награди а најуспешниот во оваа сезона ќе добие атрактивно патување!
Пријавете се на телефонскиот број 30 94 993 или на e- mail адресата tomato@tomato.com.mk
Ве очекуваме!