Серии

Подземје

Криминалот, дрогата, проституцијата, корупцијата, разбојништвата, трговијата со луѓе, проституција... мафијата во Бугарија на малите екрани.

Секој работен ден во 20:00 часот 

Специјално обучениот агент Мартин добива една од најопасните задачи во историјата на бугарската полиција - да се инфилтрира во најблиските кругови на најопасниот мафијаш Џаро.

За да ја исполни таа своја задача тој мора да увери многу соработници на Џаро дека и тој му припаѓа на криминалниот свет.

Неговата задача ќе се искомплицира кога тој ќе се запознае со девојката на мафијашкиот бос, Сани. 

За време на неговите активности како прикриен и инфилтриран полицаец, тој ќе се стекне со доверба и наскоро ќе биде и тој во врвот на криминалната група која е длабоко инволвирана во криминал, насилство и корупција.

„Подземје“ е модерна крими серија која многу автентично го пренесува светот на криминалот и мафијата во Бугарија на малите екрани.

Сите ликови и настани во серијата се фикција, но во голема мерка се инспирирани од насловните страници, како и од страниците „Црна хроника“ од бугарските медиуми кои известуваа за пресметките на криминалните банди во нивната меѓусебна борба да завладеат со пазарот на криминалот, дрогата, проституцијата, корупцијата, разбојништвата, трговијата со луѓе, проституција...

 

podzemje

Од: ane

Време: 15.11.2014 01:31:47

Коментар: bg serijava e mnogu ok

Од: Ja

Време: 14.11.2014 01:16:09

Коментар: Serijava e najdobro nesto, bez razlika na sihronizacija i taa e pogodena do odredena merka. No, kako toa da dojdovte vednas na 3ta sezona? Jas koga pocnav da ja gledam na alfa, bese 2ra sezona, po nekolku epizodi vednas tretata, ne mi ejasno?! Inaku, se nadevam ke ja davate i 4ta i 5ta sezona, no PO RED, bez preskoknuvanje i prekinuvanje na serijalot!

za filmot

Од: pero

Време: 13.11.2014 21:25:42

Коментар: zasto ne odi snimka vo 15 i 30 sekoj den pred edna nedela odese sega ne ..

123456789