Филмови

Крај на копјето

Како гневот и желбата за одмазда се претвори во покајание, прошка и пријателство...

Недела 13.07.2014 во 19:00

 2005

Во оваа филмска премиера ((End of the Spear), од 2005 година, двајца луѓе доаѓаат до крајот на копјето за да сфатат дека поделбите помеѓу нив не се реални.

Како гневот и желбата за одмазда се претвори во покајание, прошка и пријателство...

Режисер: Џим Ханон
Главни улоги: Луи Леонардо, Чад Ален, Џек Гузман и други.