Информативна

Биланси

Во „Биланси“ успесите и предизвиците ги сумира економската редакција на Алфа.

Сабота, 14:40

Како пулсира македонското стопанство – секторски биланси, финансиски анализи, експертски проекции, стручни интревјуа, теренски репортажи. Што го поттикнува, а што го кочи бизнисот. 

Во „Биланси“ успесите и предизвиците ги сумира економската редакција на Алфа. 

Секоја сабота пред 15.00 и репризно секоја среда пред 13.00

Сите емисии на „Биланси“ можете да ги гледате на нашиот ЈуТјуб канал