Филмови

Кат Балу

Вестерн класика: Една девојка ќе бара одмазда кога ќе го убијат татко и бидејќи пречел на патот на напредокот и железницата во Дивиот Запад.

Петок, 08.02.2013 во 23:10 часот 

Една девојка ќе бара одмазда кога ќе го убијат татко и бидејќи пречел на патот на напредокот и железницата во Дивиот Запад.

Таа најмува познат револверист, но тој е многу поинаков од тоа што таа очекува.

Режија: Елиот Силверстин
Улоги: Џејн Фонда, Ли Марвин