Серии

Тајни

Во позадината на сите приказни, во кои се вплеткани семејствата Франиќ и Шепер, се наоѓа семејното богатство кое закопано во 1943 година во шумата покрај куќата на богатото семејство. Токму тоа закопано богатство е извор на злото надвиено над двете семејства...

Од понеделник до петок во 22:00 часот, реприза во 15:50

Во позадината на сите приказни, во кои се вплеткани семејствата Франиќ и Шепер, се наоѓа семејното богатство кое закопано во 1943 година во шумата покрај куќата на богатото семејство. Токму тоа закопано богатство е извор на злото надвиено над двете семејства... Но, што ако за љубов не постои друга прилика?

Хрватската ТВ серија „Тајни“ ги следи бурните односи на едно семејство низ нејзините три генерации. Од 1943 година, преку 1996, и се’ до денес. Едно закопано богатство е извор на злото надвиено над двете семејства...

Главните ликови на серијата, Никола Шепер (Филип Јуричиќ, хрватски актер познат од многу други ТВ серии, како на пример „Лара“) и Марина Франиќ (Јелена Јованова, македонската ѕвезда во серијата) имаат шанса да стават крај над проклетството што ги следи нивните најблиски со генерации наназад.


Што ќе се случи понатаму, проверете во оваа видео најава:
 

Тајни и Ватре Ивањске

Од: бригита

Време: 11.10.2014 13:31:50

Коментар: По Тајни давајте ја Ватре Ивањске, новата хрватска серија која е многу слична на Тајни и исто така добра. Омилен лик ми е нашата Јелена, односно Марина. Најзлобен лик е Бригита

Tajni

Од: MX

Време: 09.10.2014 22:58:13

Коментар: SUPER SERIJA, dobro bi bilo reprizite da se emituvaat vo sabota i nedela.

Од: dragica

Време: 27.09.2014 05:12:26

Коментар: super serija, dobro bi bilo da napravite intervju so glavnite glumci pozdrav.

12345