Филмови

Ирис

Кога се соочени еден против друг во нуклеарен терористички напад, тие се присилени да ја донесат својата конечна одлука...

Сабота, 03.05.2014 во 22:30 ч.

Ирис (Iris: The Movie) 2010 - премиера

Хан Џун и Са Во, блиски пријатели и ривали од специјалните сили на Северна Кореја, се регрутирани од страна на тајната агенција НСС. 

И двајцата се заљубуваат во Сенг Јо, убавица, но смртоносен експерт за профилирање во НСС. 

Кога се соочени еден против друг во нуклеарен терористички напад, тие се присилени да ја донесат својата конечна одлука и ја откриваат страшната тајна на Сенг Јо.

Режисер: Ку Та Ким, Jун Хо Јанг.
Главни улоги: Бјан Хун Ли, Синг Хјан Че, Тае Хе Ким.