Забавна

Работна акција - реалити шоу

Нова сезона, овој пат полна со емоции и хумана акција на дело. Екипата на „Работна акција“ и во оваа сезона им пријде со помош на оние на кои им е потребна подршка веднаш.

Секој понеделник во 22:00 часот

Нова сезона, овој пат полна со емоции и хумана акција на дело.

Екипата на „Работна акција“ и во оваа сезона им пријде со помош на оние на кои им е потребна подршка веднаш. 

***

Има семејства што животот го поминуваат во трошни куќи, се соочуваат со сериозни социјални и здравствени проблеми... Или, пак, живеат во домови оштетени од пожари или од други временски или елементарни непогоди. 

На овие луѓе им е неопходна помош.

Оваа емисија има мисија. Таа мисија се состои во тоа да им се помогне и да живеат барем во пристојни услови за домување.

Мајсторите и волонтерите ангажирани во оваа емисија и поведени од хумани мотиви ќе им ги реновираат домовите и ќе им ги опремат цакум-пакум.

Секој дефект ќе биде поправен, секој недостаток ќе биде надоместен. Вредните и хумани луѓе ќе работат 5 дена, додека за тоа време семејството ќе живее кај роднините или кај пријателите.

Кога ќе се вратат назад... Нивните реакции и тие моменти потврдуваат дека хуманоста е една од највисоките вредности.
 

apel

Од: j

Време: 12.08.2014 02:11:10

Коментар: Alfa,super bi bilo ova I vo mkd da se sprovede.potvrdena e nova sezona vo srb za poplavenite,pa predlozete I nekoja emisija vo novata sezona I od mkd

ZA SERII

Од: MARIJA

Време: 05.08.2014 19:42:19

Коментар: BI SAKALA POVEKE DA DAVATE NA ALFA SPANSKI SERII BIDEKII NEKOII SAKAAT DA GLEDAAT ... MNOGU SE INTERESNI . BI VI DALA NEKOJA SERIJAA SIN TETAS NO HAY PARAISO SPANSKA VERZIJA FILMOT E UBAV ISTO TAKA I EL HURAMENTO

Од:

Време: 28.07.2014 14:10:05

Коментар: Emisijata e super, redovno ja gledame celo semejstvo, no vo posledno vreme ja izostavuvame poradi pojasnuvanjata (sinhronizirate) na makedonski, mislam deka pismeno ima dobar prevod i toa dobro sekoj go svaka, ne mora zborovi....

1234