Филмови

Фер игра

Оперативката на ЦИА, Валери Плејм, открива дека нејзиниот идентитет е разоткриен од владата како одмазда поради статијата, која ја напишал нејзиниот сопру

Недела, 20.04.2014 во 20:10 ч.

Фер игра (Fair game) 2010 - ПРЕМИЕРА

Оперативката на ЦИА, Валери Плејм, открива дека нејзиниот идентитет е разоткриен од владата како одмазда поради статијата, која ја напишал нејзиниот сопруг, во која ја критикува администрацијата на Буш. 

Режија: Даг Лиман 
Улоги: Наоми Ватс, Шон Пен