Филмови

Бруклински Јастог

Јастозите на Џорџо во Бруклин се традиција 65 години, но сега семејството се соочува со сериозни финансиски проблеми

Вторник, 05.02.2013 во 23:55

Јастозите на Џорџо во Бруклин се традиција 65 години, но сега семејството се соочува со сериозни финансиски проблеми.

Под притисок да го задржат бизнисот, сите членови на семејството се принудени да превземаат нови тактики во личните односи

Режија: Кевин Џордан
Улоги: Дени Ајело, Џени Куртин