Филмови

Дива планета

Тим научници истражува нова планета и открива повеќе од очекуваното...

Сабота, 12.04.2014 во 22:35 ч.

Дива планета (Savage planet) 2007 - премиера

Тим научници истражува нова планета и открива повеќе од очекуваното. 

Режисер: Ендру Вајлд 
Главни улоги: Шон Патрик Фланери, Реган Пастернак, Џоел Келер