Филмови

Мртов ладен

Двајца браќа, Киза и Леми, го шверцуваат својот мртов дедо во воз...

Сабота, 12.04.2014 во 16:30 ч.

Мртов ладен (Mrtav Ladan) 2002 - премиера

Двајца браќа, Киза и Леми, го шверцуваат својот мртов дедо во воз зашто немаат пари да го пренесат од Белград во Вршац, каде што ги чека нивниот незгоден татко од кој многу се плашат.

Режисер: Милорад Милинковиќ
Главни улоги: Никола Ѓуричко, Соња Колачариќ, Тара Маниќ