Филмови

Гавран

Кога еден лудак ќе почне да извршува ужасни убиства инспирирани од делата на Едгар Алан Пo...

САБОТА 05.04.2014 во 22:35 ч.

Гавран (The Raven) 2012 - ПРЕМИЕРА

Кога еден лудак ќе почне да извршува ужасни убиства инспирирани од делата на Едгар Алан По, млад детектив од Балтимор ќе ги здружи силите со По за да го спречи остварувањето на неговите приказни.  

Режисер: Џејмс МекТиг   
Главни улоги: Џон Кјузак, Алис Ив, Лук Еванс