Филмови

Балкан експрес

Ситни криминалци се обидуваат да заработат како музичка група во Србија која е окупирана од нацистите...

САБОТА 05.04.2014 во 19:10 ч.

Балкан експрес (Balkan ekspres) -1983 - ПРЕМИЕРА

Група ситни криминалци се обидуваат да заработат пари преправени како музичка група во Србија која е окупирана од нацистите. 

Режија: Бранко Балетиќ 
Улоги: Драган Николиќ, Бора Тодоровиќ, Тања Бошковиќ