Филмови

Алтернатива

Претседателот на САД е киднапиран додека присуствува на добротворен настан...

САБОТА 05.04.2014 во 16:30 ч.

Алтернатива (The Alternate) 2000 - ПРЕМИЕРА

Претседателот на САД е киднапиран додека присуствува на добротворен настан. 

Првенствено, откриваме дека киднапирањето било испланирано од еден од неговите луѓе за да се здобие со повеќе гласови на претстојните избори, но еден од киднаперите одлучува дека тоа е добра шанса за добивка и го претвора во вистинско киднапирање. 

Тоа што не го очекувал е дека уште еден член од неговата група ќе му го расипе планот.  

Режисер: Сем Фирстенберг    
Главни улоги: Ерик Робертс, Брајан Џенеси, Ајс-Ти.