Филмови

П2

Една деловна жена ќе го пречека својот најкошмарен Божик во една катна гаража...

Сабота, 29.03.2014 во 23:20 ч.

П2 (P2)- премиера

Една деловна жена ќе го пречека својот најкошмарен Божик во една катна гаража. Еден психопат не може да ја совлада желбата да ја има... 

Режија: Френк Кналфун
Улоги: Рејчел Николс, Вес Бентли