Филмови

Јувелир

Еден јувелир ќе побара помош од својот пријател детектив кој се вика Чак Норис...

Сабота, 29.03.2014 во 16:30 ч.

ЈУВЕЛИР (THE CUTTER) - премиера

Еден јувелир ќе побара помош од својот пријател детектив кој се вика Чак Норис...

Режија: Вилијам Танен
Улоги: Чак Норис, Џоана Пакула, Даниел Бернхард