Филмови

Сјај во очите

Филмот е приказна за Лабуд, млад студент препуштен на судбината по плимата од бегалци од етничката борба во регионот, и Романа, убава девојка од спротивната страна на етничката поделба, коишто се среќаваат преку една агенција за осамени срца и се вљубуваат

Понеделник, 04.02.2013 во  23:10

Филмот е приказна за Лабуд, млад студент препуштен на судбината по плимата од бегалци од етничката борба во регионот, и Романа, убава девојка од спротивната страна на етничката поделба, коишто се среќаваат преку една агенција за осамени срца и се вљубуваат.

Но како што нивната врска се продлабочува, им се појавуваат и духовите од нивното минато, обидувајќи се да ги разделат.

Режија: Срѓан Карановиќ
Улоги: Сенад Алихоџиќ, Милена Дравиќ, Ивана Боланча, Јелена Џокиќ