Филмови

Пандорум

Темница е, тие се дезориентирани и сфаќаат дека не се сами... Хорор!!!

Недела, 23.03.2014 во 20:50

Пандорум (Pandorum) 2009 - ПРЕМИЕРА

Неколку членови на екипажот на вселенски брод се будат, но не се сеќаваат на својот идентитет ниту на својата мисија. 

Темница е, тие се дезориентирани и сфаќаат дека не се сами. 

Смртоносни тајни се откриваат и астронаутите сфаќаат дека нивното преживување е многу поважно отколку што можат да замислат.

Режија: Кристијан Алварт
Главни улоги: Денис Квајд, Бен Фостер и други.