Филмови

Жртвување

Опасен полицаец случајно влегува во опасен хероински круг...

Среда, 19.03.2014 во 00:05 ч.

Жртвување (Sacrifice) 

Опасен полицаец случајно влегува во опасен хероински круг кога младиот дилер на дрога кој сака да побегне од бизнисот му ја остава неговата петгодишна сестра да ја чува. 

Режија: Демијан Ли 
Улоги: Куба Гудинг Џуниор, Кристијан Слејтер