Филмови

Подморници

Терористичка група со одземена советска нуклеарна подморница плови кон Калифорнија...

Недела, 16.03.2014 во 21:15 ч.

Подморници (Submarines) 2003 - ПРЕМИЕРА

Терористичка група со одземена советска нуклеарна подморница плови кон бреговите на Калифорнија, решена да го уништи Лос Анџелес со дожд од нуклеарни проектили.

Режија: Дејвид Даглас
Главни улоги: Стивен Рамзи, Роберт Миано, Џим Дејвидсон