Филмови

Прогонуваните во Конектикат

Едно семејство станува сведок на натприродни случувања во нивниот нов дом, за кој подоцна дознаваат дека некогаш бил мртовечница.

Сабота, 15.03.2014 во 22:35 Ч.

Прогонуваните во Конектикат (The Haunting in Connecticut) 2009 - ПРЕМИЕРА

Откако едно семејство е присилено да се пресели поради здравјето на нивниот син, стануваат сведоци на натприродни случувања во нивниот нов дом, за кој подоцна дознаваат дека некогаш бил мртовечница. 

Режисер: Питер Корнвел   
Главни улоги: Вирџинија Медсен, Мартин Донован, Елиас Котеас  
)