Филмови

Закана над Вашингтон

Терористи заробуваат американска нуклеарка и се закануваат дека ќе лансираат проектили кон Вашингтон...

 Среда, 12.03.2014 во 19:30 ч.

Закана над Вашингтон (Warhead) 1996 - ПРЕМИЕРА

Терористи заробуваат американска нуклеарна станица и се закануваат дека ќе ги лансираат проектилите кон Вашингтон, освен ако Претседателот не даде неотповиклива оставка и не добијат една милијарда долари за 8 часа на сметка во швајцарска банка. 

Режија: Марк Ропер 
Улоги: Френк Загарино, Џо Лара, Елизабет Џордано