Филмови

Булевар Лондон

Колин Фарел и Кира Најтли во љубовна приказна која ќе израсне кога ќе се соочи со бруталноста на криминалот...

Недела, 09.03.2014 во 20:05 г.

Булевар Лондон (London Boulevard) 2010 - ПРЕМИЕРА

Поранешниот затвореник кој е ангажиран како телохранител на млада актерка, почнува да се заљубува и директно се соочува со еден од најбруталните гангстери од Лондон.

Режисер: Вилијам Монахан   
Главни улоги: Колин Фарел, Кира Најтли, Реј Винстон