Филмови

Нечисти темносини

...корумпираниот полицаец од Полицијата во Лос Анџелес да ги преиспита своите тактики...

Среда 05.03.2014 во 00:05

Нечисти Темно Сини (Dark Blue) 2002

Истрагата за убиство предизвикува серија настани кои ќе го предизвикаат корумпираниот полицаец од Полицијата во Лос Анџелес да ги преиспита своите тактики.

Режија: Рон Шелтон
Улоги: Курт Расел, Винг Рејмс, и Скот Спидман