Филмови

Четвртиот протокол

Мајкл Кејн и Пирс Броснан во игра на шпиони...

Вторник, 04.03.2014 во 00:05 ч.

Четвртиот протокол (The Fourth Protocol) 1987

КГБ агентот Мајор Валериј Петровски е пратен на тајна мисија во Англија каде треба да се стационира близу американска база. 

Џон Престон е врвниот ловец на шпиони во Англија и после несогласувања со претпоставените е пратен да ги надгледува аеродромите и пристаништата.

Режија: Џон Мекензи
Улоги: Мајкл Кејн, Пирс Броснан