Филмови

Реквием за еден сон

Нивните надежи се уништуваат кога зависноста од дрога излегува од контрола...

Понеделник, 03.03.2014 после полноќ во 00:05

Реквием за еден сон (Requiem for a dream)

Филмот го опишува животот на четири луѓе од Бруклин. Даваат се’ од себе да успеат во животот, но завршуваат несреќно, зависни од разни дроги. 

Нивните надежи се уништуваат кога зависноста од дрога излегува од контрола.

Режија: Дарен Ароновски
Улоги: Елен Берстин, Џаред Лето, Џенифер Конели, Марлон Вејанс