Филмови

Операција „Делта форс“

...терористичка група која дошла до смртоносен вирус и се заканува дека ќе го ослободи...

Сабота, 01.03.2014 во 22:35 ч.

Операција „Делта форс“ (Operation Delta Force) 1997 - ПРЕМИЕРА

Тим на воени експерти и научници одат против терористичка група која дошла до смртоносен вирус и се заканува дека ќе го ослободи. 

Режисер: Сем Фирстенберг    
Главни улоги: Ерни Хадсон, Џеф Фахи, Роб Стујард