Филмови

Медицински сестри на линија

Две медицински сестри патуваат да работат во Јужно-Американската џунгла. Авионот со кој патуваат се руши и некои од патниците се тешко ранети.

Петок, 28.02.2014 во 16:40 ч.

Медицински Сестри на Линија (Nurses on the line)

Две медицински сестри патуваат да работат во Јужно-Американската џунгла. Авионот со кој патуваат се руши и некои од патниците се тешко ранети. 

Освен лошите услови на патот кон спасот им се испречуваат продавачи на дрога и локалната бирократија. 

Се чини дека сé е против нивното преживување.

Режија: Лери Шоу
Улоги: Линдзи Вагнер, Џенифер Лопез