Филмови

Адмиралот

... една голема љубов е соочена со најголемата драма во историјата на Русија...

Петок, 28.02.2014 во 19:30 ч.

Адмиралот (Admiral) 2008 - ПРЕМИЕРА

Приказна за една голема љубов која е соочена со најголемата драма во историјата на Русија - Октомвриската револуција.

Филмски спектакл во најдобрите традиции на рускиот филм. 

Режија: Андреј Кравчук

Улоги: Константин Кабенски, Елизавета Бојарскаја, Сергеј Безруков