Филмови

Воини

Еден убиствен специјалец кој е трениран од владата мора да ги искористи своите вештини против неговиот одбегнат лидер.

Вторник, 25.02.2014 во 19:30 ч.

Воини (Warriors) 1994 - ПРЕМИЕРА

Еден убиствен специјалец кој е трениран од владата мора да ги искористи своите вештини против неговиот одбегнат лидер. 

Режија: Шимон Дотан 
Улоги: Гари Бјусеи, Мајкл Пер, Венди Фулфорд