Филмови

Без здив

...ќе го убие својот сопруг, кој штотуку ограбил банка, и ќе тргне во мисија да се ослободи од телото...

Недела, 23.02.2014 во 21:25 ч.

Без здив 

Црна комедија во која една домаќинка од Тексас ќе го убие својот сопруг, кој штотуку ограбил банка, и ќе тргне во мисија да се ослободи од телото...

Сето тоа ќе и се искомплицира зашто додека ги бара ограбените пари, таа ќе мора да внимава и на шерифот кој цело време и’ е зад петици...

Режисер: Џес Баџет

Улоги: Џина Гершон, Кели Гидиш, Реј Лиота и Вал Килмер