Филмови

Пензионирани, екстремно опсани

Брус Вилис, Хелен Мирен, Морган Фриман, Џон Малкович во еден филм.

Вторник, 18.02.2014 во 19:15 ч.

Пензионирани, екстремно опасни (RЕD)

Кога на неговиот мирен живот му се заканува ултрамодерен убиец, поранешниот таен агент Френк Моузес го собира својот стар тим во последен обид да преживее и да ги открие своите напаѓачи.

Режисер: Роберт Швентке   
Главни улоги: Брус Вилис, Хелен Мирен, Морган Фриман, Џон Малкович, Мери-Луиз Паркер