Документарна

Необјавени приказни - нови епизоди

Поучна емисија која спаѓа во документарно-забавната програма и врз принципите на реалното шоу. Во сите епизоди на оваа серија ќе следиме роконструкции на потресни животни приказни.

Сабота, во 18:10 часот

„Необјавени приказни“ е поучна емисија која спаѓа во документарно-забавната програма и врз принципите на реалното шоу.

Во сите епизоди на оваа серија ќе следиме роконструкции на потресни животни приказни.

Настаните се вистинити и се направени според вистинските настани кои ги пријавиле гледачите.

Бидете подготвени дека ќе се случи она на што никогаш не сте помислиле... Бидете подготвени да дознаете нешто што досега никогаш не било објавено... 

Гледајте ги на Алфа ТВ новите епизоди
 
 

Од: kiki

Време: 17.02.2014 15:19:47

Коментар: Dodeka ja reprizirate emisijava NEOBJAVENI PRIKAZNI, po tri pati na den bi mozele da ja stavite serijata AMBIS NA LJUBOVTA vo nekoj ponormalen termin (sigurna sum deka mnogu koi ja gledaat ke bidat zadovolni ). A i TAJNI ja ocekuvame so netrpenie.