Филмови

Слепо око

Тој открива дека има нешто повеќе во исчезнувањето на ќерка му од тоа што неговите „пријатели“ сакаат да му кажат.

НЕДЕЛА 16.02.2014 во 21:25 ч.

Слепо око (Blind Eye)

Акционен трилер за братството на пријателите кои е уништено од опасна тајна и уште посмртоносен заговор. 

Поранешниот полицаец Ник Браун е повикан од својата оттуѓена жена да ја најде нивната исчезната ќерка, тој се враќа дома за да помогне во истрагата. 

Тој открива дека има нешто повеќе во исчезнувањето на ќерка му од тоа што неговите „пријатели“ сакаат да му кажат.

Режисер: Марк МекНаб  
Главни улоги: Леви Оливер, Тара Гудру, Џоел Хуки