Филмови

Збеснатиот

Комедија која почнува од таму каде што сите други завршуваат...

Петок, 14.02.2014 во 20:15 ч.

Збеснатиот – (Postal)

Филм на контроверзниот германски режисер Уве Бол, направен според видео играта Postal. 

Преполн со необичен хумор и акција, исмевајќи ги скоро сите современи негативности на американското општество.

Режија: Уве Бол

Улоги: Зак Вард, Џеки Тон, Крис Копола