Филмови

Заминат

Една жена е убедена дека нејзиниот киднапер се вратил кога сестра и’ ќе исчезне...

Среда, 12.02.2014 во 19:15 ч.

Заминат (Gone) - ПРЕМИЕРА

Една жена е убедена дека нејзиниот киднапер се вратил кога сестра и’ ќе исчезне...

Режисер: Хејтор Далија  
Главни улоги: Аманда Сејфилд, Џенифер Карпентер, Вес Бентли