Филмови

Пандемија

Акционен трилер за опасен и непозант вирус... или биолошко оружје...

Недела, 09.02.2014 во 21:30 ч.

Пандемија (Pandemic) 2009 - ПРЕМИЕРА

Динамичен и акционен трилер за опасен и непозант вирус што ќе ја нападне државата Ново Мексико во Америка. 

Во центарот на настаните ќе се најде еден ветеринар кој заедно со тимот на Центарот за контрола на заразни болести и со војската ќе се обиде на најдобар начин да ја реши кризата...

Во целата таа ситуација, дополнителна компликација ќе направи еден богат ранчер кој мисли дека граѓаните се жртви на теорија на заговор и дека само тој знае како да се справи со пандемијата.

Режија: Џејсон Конери
Улоги: реј Вајс, Грем Мектавиш, Питер Холден, Алиша Ручи