Филмови

Сестринство

Тие ќе се договорат да ја скријат смртта на нивната другарка, но вистината...

Петок, 07.02.2014 во 20:15 ч.

Сестринство (Sorority row) - ПРЕМИЕРА

Една група девојки во сестринството ќе се обидат да ја заташкаат смртта на нивната другарка откако една несолена шега ќе тргне наопаку, но подоцна ќе бидат прогонувани од сериски убиец.

Режија: Стјуарт Хендлер

Улоги: Бријана Евиган, Румер Вилис, Кери Фишер