Филмови

Сент Триниан

Сент Триниан е школо за млади дами, каде една група нескротливи девојчиња ќе се здружат со својата генијалност и досетливост и ќе го спасат школото од банкрот.

Вторник, 04.02.2014 во 19:15 ч.

Сент Триниан (St. Trinian’s) - ПРЕМИЕРА 

Сент Триниан е школо за млади дами, каде една група нескротливи девојчиња ќе се здружат со својата генијалност и досетливост и ќе го спасат школото од банкрот.

Режија: Оливер Паркер, Барнаби Томпсон 
Улоги: Талула Рајли, Руперт Еверет, Џоди Витакер 

 

respekt

Од: the richmond

Време: 04.02.2014 16:02:40

Коментар: bravo za filmovite sekoa cest za najdobrata tv. Vo Makedonija. samo napred.