Филмови

Хонорарци

Фифти Сент, Роберт Де Ниро, Форест Витакер во одличен филм...

Сабота, 01.02.2014 во 19:10 ч.

Хонорарци (Freelancers) - ПРЕМИЕРА

Синот на убиен полицаец од полицискиот оддел на Њујорк почнува да работи во истата станица каде што работел татко му.

Поранешниот партнер на татко му сега станува и негов партнер, но заедно со него доаѓа и еден тим одметнати полицајци. 

Режисер: Џеси Тереро   
Главни улоги: Фифти Сент, Роберт Де Ниро, Форест Витакер