Филмови

Бари Мундеј

Бари Мундеј е ограбен и дознава дека се соочува со тужба за татковство поднесена од жена со која не се сеќава дека спиел...

Недела, 02.02.2014 во 21:05

Бари Мундеј (Burry Munday) - ПРЕМИЕРА

Бари Мундеј се буди откако е нападнат и сфаќа дека семејниот накит никаде го нема. 

За работите да бидат полоши, дознава дека се соочува со тужба за татковство поднесена од жена со која не се сеќава дека спиел.  

Режисер: Крис Д’Ариенцо   
Главни улоги: Патрик Вилсон, Џуди Гриер, Клои Севињи