Филмови

Чарлстон за Огњенка

Селото е уништено од долгите години со војна и од традицијата на крвна освета. Во селото не остана ниту еден маж...

Среда, 29.01.2014 во 19:15 ч.

Чарлстон за Огњенка (Charlston za Ognjenku) - ПРЕМИЕРА

Приказна за две сестри кои ќе пораснат во едно мало село на почетокот на триесетите години на минатиот век.

Селото е уништено од долгите години со војна и од традицијата на крвна освета. Во селото не остана ниту еден маж...

Режија: Урош Стојановиќ
Играат: Катарина Радивојевиќ, Соња Колацариќ, Стефан Капичиќ