Филмови

Мојот прв господин

Седумнаесетгодишна девојка има проблеми во врската со нејзиниот 49 годишен љубовник...

Вторник, 28.01.2014 во 19:10 ч.

Мојот прв господин (My first Mister) - ПРЕМИЕРА

Седумнаесетгодишна девојка има проблеми во врската со нејзиниот 49 годишен љубовник...

Режија: Кристина Лахти
Играат: Алберт Брук, Лили Собјески, Џон Гудман, Ратнаја Алда